Αθήνα: Άγριος ξυλοδαρμός τρανς γυναίκας από οδηγό ταξί – Σοκαριστικό βίντεο

Εξιχνιάστηκε επίθεση σε βάρος τρανς γυναίκας με ρατσιστικό κίνητρο από οδηγό ταξί που έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία, η 33χρονη καθώς και ένας 31χρονος άντρας επιβιβάστηκαν σε ταξί.

Ο οδηγός του, κατά τη διάρκεια της διαδρομής και έπειτα από μεταξύ τους συνομιλία, όπου έγινε αντιληπτή η ταυτότητα φύλου της 33χρονης, σταμάτησε το ταξί, τους αποβίβασε και εκδήλωσε επίθεση σε βάρος τους, χτυπώντας τους με γροθιές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες και άρχισε να χτυπάει και τους δύο με γροθιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα.

Επίθεση σε τρανς: Στο νοσοκομείο η 33χρονη

Η 33χρονη στην προσπάθειά της να διαφύγει από τον δράστη, ο οποίος την ακολουθούσε, έπεσε σε τζαμαρία εισόδου πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα τη θραύση αυτής και τον τραυματισμό της, ενώ ο 31χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Η 33χρονη οδηγήθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενη.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας που χειρίστηκαν προανακριτικά την υπόθεση, έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση δεδομένων και πληροφοριακών στοιχείων ταυτοποίησαν τον 55χρονο αλλοδαπό δράστη, τον προσήγαγαν απογευματινές ώρες της 29-9-2024 στην έδρα της Υπηρεσίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά χαρακτηρίστηκα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση: