Στοιχίζει ακριβά η αστοχία

Ο ΠΑΟΚ έγραψε αρνητικό ρεκόρ στα παιχνίδια  με τον Αρη καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό του κόντρα στους Κίτρινους, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Τούμπα!

Καθώς και πέρυσι είχε φέρει 0-0 στην κανονική διάρκεια και είχε χάσει 1-0 στα πλέι οφ, έστω και αν με τη νίκη (2-1) επί του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σφράγισε τον τίτλο.

Και μπορεί προχθές η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών μεταξύ των οποίων και δοκάρια, όμως δέχτηκε για τρίτη φορά εφέτος γκολ από πλάγιο και για μια ακόμα φορά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε και γενικά έρχεται δύσκολα στα μεγάλα παιχνίδια.

Μετά τον αγώνα, στα αποδυτήρια κατέβηκε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο με τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Αρη.

Στο Δικέφαλο κοιτάνε μπροστά και θέλουν το 2/2 (με Στεάουα την Πέμπτη στην Τούμπα και με Λεβαδειακό εκτός έδρας την Κυριακή) πριν από τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι κάποιοι παίκτες δείχνουν να βγάζουν κούραση και είναι δεδομένο πως ο ρουμάνος τεχνικός θα επανεξετάσει τη διαχείρισή τους από Πέμπτη σε Κυριακή. Πάντως, ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στη θέση του «άσου», κάτι που έδειχνε αναγκαίο ύστερα από τον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα. Ο 32χρονος τσέχος τερματοφύλακας (ύψους 1.96 μ.) υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους.

Γ.Λ.