State Leagues Victoria Ανδρών: Γλέντια και χοροί για τις Bayside Argonauts και Waverley Wanderers

Η σεζόν που μόλις έκλεισε ήταν άκρως επιτυχημένη για δύο από τους πολλούς ελληνοαυστραλιανούς συλλόγους που παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στα πολιτειακά πρωταθλήματα της Βικτώριας.

Η Bayside Argonauts, κατάφερε να κλείσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία των πολιτειακών πρωταθλημάτων.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία συμπίπτει με την συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής του ιστορικού Συλλόγου.

Απίθανη ήταν η σεζόν για την ιστορική Bayside Argonauts. Φωτογραφία: Δημήτρης Δεληγιάννης

Έτσι οι άνθρωποι του κλαμπ αποφάσισαν να διοργανώσουν μια πλούσια γιορτή για όλους τους φίλους της ομάδας. Ο χορός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, στο 1300 Dandenong Road, στο Murrumbeena, και αναμένεται να προσελκύσει παλαιούς αθλητές του συλλόγου, πρώην μέλη της διοίκησης, τοπικούς παράγοντες, αλλά κυρίως τους φίλους της ομάδας που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της τα σαράντα αυτά χρόνια.

Άκρως επιταχυμένη ήταν όμως η σεζόν και για την Waverley Wanderers. Οι «κιτρινόμαυροι» εξασφάλισαν την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία των πολιτειακών πρωταθλημάτων μετά από μια… τρελή σεζόν με απίθανα σκαμπανεβάσματα, αλλά και εξαιρετικά δυνατές συγκινήσεις. Έτσι οι άνθρωποι του Συλλόγου αποφάσισαν να διοργανώσουν μια απογευματινή εκδήλωση όπου οι φίλοι του κλαμπ θα μπορούν να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα την απίθανη σεζόν που μόλις έκλεισε.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο 26 Burlington Street στο Oakleigh, αυτό το Σάββατο στις 4.00μμ.

The post State Leagues Victoria Ανδρών: Γλέντια και χοροί για τις Bayside Argonauts και Waverley Wanderers appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.