Πάνος Μιχαλόπουλος: Βίντεο από την σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού

Ήταν ένας από τους «ωραίους» της μικρής και μεγάλης οθόνης της δεκαετίας του ’80.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος για περίπου 30 χρόνια πρωταγωνίστησε σε δεκάδες κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, ωστόσο το 2009 αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καλλιτεχνική του πορεία, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στη σειρά «Σε αγαπώ… πάρκαρε».

Από τότε τα ίχνη του είχαν… χαθεί, τουλάχιστον από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις του γνωστού ηθοποιού ήταν ελάχιστες. Ο ίδιος έχει προτιμήσει να αφήσει τη ζωή στην πόλη και μένει μόνιμα στη Μικρομάνη Μεσσηνίας λίγο έξω από την Καλαμάτα, όπου έχει γεννηθεί και ασχολείται με τα κτήματά του.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ο Πάνος Μιχαλόπουλος επισκέφθηκε ένα γνωστό στέκι της περιοχής της Ραφήνας και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έμεινε άναυδος, βλέποντας τον ηθοποιό. Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει βίντεο μαζί του, το οποίο και «ανέβασε» στο TikTok.

@chrischris4671 #πανος #σερρες ♬ πρωτότυπος ήχος – Chris Chris800

Ο 75χρονος Μιχαλόπουλος έμοιαζε ευδιάθετος, είχε όρεξη για πλάκα και έδειχνε ότι κρατιέται σε καταπληκτική φόρμα.

«Ζω πια μια άλλη ζωή τώρα»

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε κάνει πάλι ένα guest πέρασμα από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, τότε μιλώντας στην κάμερα του MEGA, είχε μιλήσει για τη ζωή του και είχε εξηγήσει γιατί δεν πρόκειται να κάνει ποτέ ξανά τηλεόραση.

«Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση» είχε πει και συμπλήρωσε: «Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου».