Συγκλονιστικό βίντεο: Επιβάτιδα πτήσης Άμπου Ντάμπι-Κύπρος κατέγραψε την ομοβροντία πυραύλων. Τι λέει στη CT

Συγκλονιστικά βίντεο εν πτήσει από την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιραν προς το Ισραήλ – Φοβισμένοι κατέγραψαν τις εικόνες στα κινητά τους τηλέφωνα επιβάτες πτήσης από Άμπου Ντάμπι προς Λάρνακα – Δείτε Βίντεο

Η χθεσινή απόφαση του Ιράν να εξαπολύσει πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ έθεσε σε συναγερμό ολόκληρη την υφήλιο. Πλέον ο φόβος δεν περιορίζεται στην επικράτεια των δύο εμπλεκόμενων χωρών αλλά επεκτείνεται και σε γειτονικά κράτη.

Οι λάμψεις από τους υπερηχητικούς πυραύλους ήταν ορατές ακόμη και στην Κύπρο. Ο ουρανός στη Μέση Ανατολή είχε την «υφή» του πολέμου. Επιβάτες αεροσκάφους πτήσης Άμπου Ντάμπι – Λάρνακα βρίσκονταν εν πτήσει όταν το Ιράν είχε ξεκινήσει την επίθεση.

Επιβάτιδα της συγκεκριμένης πτήσης μοιράζεται με τη Cyprus Times συγκλονιστικές εικόνες. 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΔΩ

Συγκεκριμένα, η επιβάτιδα ανέφερε στη Cyprus Times ότι έντρομοι έβλεπαν τους πυραύλους και δεν ήξεραν τι ήταν ακριβώς ενώ βρίσκονταν περίπου 40 λεπτά μακριά από την Κύπρο. «Αισθανόμασταν ότι έρχονταν κατά πάνω μας. Βεβαίως, φοβηθήκαμε».

Μάλιστα κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις πρωτόγνωρες γι’ αυτούς λάμψεις ενώ κάποιοι εξ αυτών δεν έκρυψαν τον φόβο τους για το τι συνέβαινε γύρω τους.

Δείτε τα βίντεο