Μαρίνα Ψάλτη: «Με τη Μαρινέλλα είμαστε οικογένεια»

Η Μαρίνα Ψάλτη διατηρεί δυνατή φιλία με τη Μαρινέλλα, η οποία τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Η ηθοποιός βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Με τη Μαρινέλλα δεν είμαστε φίλες, είμαστε οικογένεια

«Τη γνώρισα πριν 25 χρόνια, παίζαμε σε ένα σήριαλ που σκηνοθετούσε ο Κώστας Κουτσομίτης από ένα βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, το “Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες”. Εκεί αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήμασταν πάντα μαζί. Είναι ο πιο δοτικός και γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω συναντήσει μέχρι τώρα στη ζωή μου» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ψάλτη και πρόσθεσε,

«Ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία γιατί δεν ξέρω τι θα πάθαινα, δεν είμαι και σε καλή κατάσταση τώρα. Το είδα, με πήραν τηλέφωνο τη στιγμή που έγινε, και άρχισε αυτή η ιστορία με τα τηλέφωνα για να δούμε τι έγινε… Είναι πολύ γενναία, είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, θα τα καταφέρει».

Οι αμοιβές μας στη «Λάμψη» ήταν πάρα πολύ υψηλές

«Τεράστιες οι διαφορές των καθημερινών σειρών τότε με τώρα. Η Λάμψη ήταν όλο στούντιο, τρικάμερο. Οι χώροι ήταν στημένοι, δεν χανόταν καθόλου χρόνος, δεν υπήρχαν φυσικοί χώροι. Πολύ λίγα εξωτερικά γυρίσματα.

Οπότε μπαίναμε στα στούντιο, πολύ καλά διαβασμένοι γιατί το τρικάμερο δεν σηκώνει πολλά λάθη. Αυτό που συμβαίνει με τους φυσικούς χώρους έχει να κάνει περισσότερο με το σινεμά.

Οι αμοιβές μας τότε ήταν πάρα πολύ υψηλές. Εγώ έρχονταν χρήματα και δεν ήξερα τι να τα κάνω, ξέχναγα μέσα στην τσάντα τα πάκα. Με έπαιρναν τηλέφωνο να πάω να πληρωθώ και έλεγα “πάλι;”. Πέρασαν δύο χρόνια μετά τη Λάμψη και έβρισκα χρήματα στις τσάντες μου ξεχασμένα. Έκανα καλή διαχείριση χωρίς να κάνω μιζέριες, δεν τα πέταξα» ανέφερε.