Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την Ματούλα Ζαμάνη: «Την αισθητική σου στο σπίτι σου»

«Πραγματικά ποια είναι η αισθητική σου;», ρώτησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή τον Γιώργο Λιάγκα με φόντο τα σχόλια που έκανε για την πρόσφατη συναυλία που έδωσε η Ματούλα Ζαμάνη.

Αμέτρητα αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε η Ματούλα Ζαμάνη καθώς στη συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο στις 18 Σεπτεμβρίου, έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό. Μέσα στους επικριτές της και ο Γιώργος Λιάγκας με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή να σπεύδει να του απαντήσει.

Η αρχή του κακού έγινε όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως δεν του άρεσε αισθητικά η κίνηση της τραγουδίστριας κάτι που δεν έχει σχέση με τα κιλά της.

Στο άκουσμα αυτού, η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι υποστήριξε την τραγουδίστριας.

 «Καλά έκανε, δεν έχω καταλάβει, δεν έκανε τίποτα κακό. Το κάνουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Χαλαστήκαμε τώρα ότι μας χαλάει αισθητικά, γιατί έχει κοιλιά. Κάτι αισχρά πράγματα», υποστήριξε την Ματούλα Ζαμάνη.

Για τα περί «αισθητικής» σχόλια του Γιώργου Λιάγκα είπε:

«Πραγματικά ποια είναι η αισθητική σου; Αλήθεια. Και στην τελική, η αισθητική σου στο σπίτι σου. Το τι κάνει έξω ο κόσμος, μετά… Έλα πια, με την αισθητική», ξέσπασε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

To άρθρο Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την Ματούλα Ζαμάνη: «Την αισθητική σου στο σπίτι σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .