Τέλος και ο Κονέ

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα ο Μάριος Ηλιόπουλος επισκέφθηκε χθες τα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Την Τρίτη είχε τετ α τετ σε πολύ καλό κλίμα με τον Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο αυτή τη φορά απευθύνθηκε στους παίκτες και τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο τονίζοντάς τους πως είναι πολύ σημαντικό να πάρουν τους τρεις βαθμούς και εκεί. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ομιλίας του ωστόσο ήταν στη συνέχεια όταν αναφέρθηκε σε τυχόν αποχωρήσεις που προκύπτουν ή θα προκύψουν στην ΠΑΕ: «Οσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας, εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια», είπε συγκεκριμένα ο Ηλιόπουλος και δεν το είπε τυχαία.

Αυτό γιατί μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο παρελθόν αποτελεί από χθες και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παναγιώτης Κονέ, που παραιτήθηκε ενώ επισφαλής είναι και η θέση του τεχνικού διευθυντή, Ράντεκ Κουχάρσκι. Εχοντας περάσει πλέον ένα εύλογο διάστημα από τότε που η ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του, ο Ηλιόπουλος έχει αξιολογήσει πρόσωπα και πράγματα και δρομολογεί αλλαγές. Κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα δούμε και νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, με τον Αλμέιδα και τους παίκτες του να συνεχίζουν τη δουλειά τους χωρίς να επηρεάζονται. Από εκεί και πέρα, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επανήλθαν χθες οι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα είναι στην αποστολή για Παναιτωλικό. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ο Μάνταλος λόγω καρτών, ενώ εκτός παραμένουν οι Μουκουντί και Οντουμπάτζο που μετρούν όμως αντίστροφα για την επιστροφή τους.

* Στον Ισπανό Χαβιέ Ριμπάλτα (πρώην της Μαρσέιγ) φαίνεται να καταλήγει η ΑΕΚ για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.