Μαρινέλλα: Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα η Μαρινέλλα, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές

«Μέχρι εχθές, πιστεύω σήμερα να βγει ένα ανακοινωθέν, είναι σταθερή η κατάσταση αλλά παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές», λέει στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Υπενθυμίζω ότι αυτά τα περιστατικά, τα βαριά, θέλουν πολύ χρόνο. Ας αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα, είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα. Ας δώσουμε χρόνο, το παλεύει, είναι πολύ δυνατή».

Εδώ και ημέρες δεν έχει εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη χωρίς μεγάλες επιπλοκές.

Τι έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος – Το θετικό σημάδι

Ωστόσο, χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο νέος απεικονιστικός έλεγχος και παρατηρήθηκε ότι υπάρχει μια μικρή απορρόφηση του αιματώματος, υπάρχει δηλαδή μια σταδιακή υποχώρηση τους αιματώματος στον εγκέφαλο κάτι που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία που της δίνουν οι γιατροί αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορταζ, υπάρχει μια βυθιότητα στην ασθενή οπότε η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μελετάται βήμα-βήμα από τους γιατρούς.