Ψάχνει νίκη-βάλσαμο στη Λιβαδειά

Το αυριανό παιχνίδι στη Λιβαδειά (20.30), το τελευταίο πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ. Η νέα ήττα από τη Στεάουα στην Τούμπα και μάλιστα σε παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ έπαιζε για πολλή ώρα με παίκτη παραπάνω έχει δημιουργήσει έξτρα πίεση.

Ηδη στην Ευρώπη έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στα επόμενα έξι παιχνίδια για να μείνει ο ΠΑΟΚ σε τροχιά πρόκρισης.

«Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Να πάρουμε πόντους που είναι απαραίτητοι στα επόμενα παιχνίδια. Οι ήττες περιπλέκουν την κατάσταση. Πρέπει όμως να παίξουμε και ποδόσφαιρο. Να επανέλθουμε. Δεν έχουμε το καθαρό μυαλό για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Δεν είμαστε τόσο επιθετικοί, δεν ασκούμε μεγάλη πίεση προς τον αντίπαλο, είτε με την μπάλα, είτε και χωρίς την μπάλα» είπε με νόημα ο τεχνικός των πρωταθλητών Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα από τη ρουμάνικη ομάδα.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα και ήδη υπήρξαν οι πρώτες αποδοκιμασίες στην Τούμπα έστω και αν δεν ήταν έντονες. Εξού και ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο με έξτρα πίεση.