Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ευχαριστώ που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ καλά»

Στο Λονδίνο έχει βρεθεί η Ιωάννα Τούνη μαζί με φίλους της, όσο ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους, Πάρη έχουν πάει για…κάμπινγκ!

Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, η Ιωάννα Τούνη ευχαριστεί τον σύντροφό της που κρατά τον γιο τους δίνοντας χρόνο στην ίδια να απολαύσει τις διακοπές με την παρέα της. Παράλληλα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνάει στιγμές χαλάρωσης το Σαββατοκύριακό του από την Εύβοια.

«Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου που είσαι τέλειος μπαμπάς και κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου

Να πω εγώ σε αυτή τη φάση: Μαμάδες, να αφήνετε τα παιδιά στους μπαμπάδες και να τους εμπιστεύεστε. Κι εσείς μπαμπάδες μπορείτε -μη μου λέτε ότι δεν μπορείτε – να κρατήσετε το παιδί σας. Το παιδί γίνεται από μαμά και μπαμπά», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο story της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του μοιράστηκε στα social media στιγμιότυπα από την εκδρομή που πήγε με τους φίλους του και τον γιο του.

«Παιδιά είμαι στην Εύβοια, κάθε φορά που έρχομαι το τοπίο με διαφορετικό τρόπο με μαγεύει. Σταμάτησα σε μία ταβέρνα και πήρα κρεατάκι για να ψήσω σε μία υπέροχη παραλία, δεν θα σας πω που ακόμη. Θέλω να φτάσω καλά. Είμαι μαζί με τον Παρούλη και θα περάσουμε φανταστικά».

Ο γνωστός Influencer έστησε τον εξοπλισμό του στην παραλία Τσίλαρο.

To άρθρο Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ευχαριστώ που κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .