Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Μετά τον Χάρη Δούκα και την Άννα Διαμαντοπούλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προκειμένου να ψηφίσει για τον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Στην τοποθέτηση του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε εν συντομία, στην θητεία του ως πρόεδρος του κόμματος τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος ανέφερε «Σε μόλις δυόμισι χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού»

Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε «Πριν δυόμισι χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες του Κινήματος. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για την τιμή που μου έκαναν, αλλά και για τις μάχες, που δώσαμε μαζί.

Σε μόλις δυόμισι χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού, που συμπίεζαν το ΠΑΣΟΚ. Θα το κάνουμε πιο ισχυρό και θα πετύχουμε σημαντικές νίκες ξαναβάζοντας την παράταξή μας στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων. Μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.»