Καυτές κάννες!

Αν υπάρχει ορισμός για τον «ψυχρό εκτελεστή» στο ποδόσφαιρο, αυτός σίγουρα είναι ένα όνομα: Λόρεν Μορόν. Δύο τελικές προσπάθειες έκανε σε 87 λεπτά συμμετοχής ο ισπανός επιθετικός κι έβαλε δύο γκολ. Με αυτά ο Αρης νίκησε στο Βικελίδης τη Λαμία με 2-0 και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις του στο πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο σερί που άρχισε να τρέχει με τις νίκες του επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Μορόν άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μόντσου. Και το έκλεισε στο 43′ με δυνατό πλασέ έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε επίσης ένα πέναλτι από τον Κορνέζο, το οποίο πήρε πίσω ο διαιτητής Ζαμπαλάς έπειτα από παρέμβαση του VAR, και πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 75′, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Χουάνκαρ, που είχε κάνει την τελική πάσα. Ο Ισπανός έφτασε ήδη τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, είναι πρώτος σκόρερ κι αρχίζει να σκέφτεται μήπως μείνει για αρκετό καιρό ακόμα στον Αρη. «Εχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και θα το τιμήσω. Είμαι ικανοποιημένος και ήρεμος εδώ. Ο Αρης μού έχει κάνει πρόταση για επέκταση, μιλάμε με τον πρόεδρο, είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν θα γίνει κάτι σύντομα. Εχουμε καιρό μπροστά μας» δήλωσε,

«Είναι χαρισματικός σκόρερ. Εχω εκφραστεί πολλές φορές για την ποιότητα του Μορόν, αλλά υπάρχει γύρω του ένα γκρουπ παικτών, που του παρέχει στήριξη και κάνει ευκολότερη τη δουλειά του» είπε και ο Ακης Μάντζιος, που έδωσε λίγα λεπτά συμμετοχής και στον νεοαποκτηθέντα Σουηδό Κουέισον, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβρη του 2023.

Ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας για τον Λεωνίδα Βόκολο που επέστρεψε και πήρε τη  θέση του Μαρίνου Σατσιά. «Η ομάδα είναι διαφορετική από πέρυσι, το ίδιο και οι στόχοι της, όμως πιστεύω σε αυτήν και κίνητρο είναι η δουλειά μας» δήλωσε.

Αρης: Κουέστα, Μοντόγια, Χουάνκαρ (87′ Φαμπιάνο), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μόντσου, Σιφουέντες (71′ Νταρίντα), Ντιαντί (72′ Φετφατζίδης), Γκαρθία, Σίστο (63′ Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (87′ Κουέισον).

Λαμία: Κόστιτς, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αντράντε, Σαραμαντάς (46′ Μέκιτς), Ραντόνια (81′ Αθανασακόπουλος), Νούνιες, Δοϊρανλής (66′ Ενρίκε), Μπίκοφ (81′ Ντεντάκης), Ρινγκ, Γκουίντο.