Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο

Εκτός έδρας ήρθε και η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Βόλο, που μετά την Τρίπολη «άλωσε» και το Περιστέρι επικρατώντας 2-1 (με ανατροπή) του Ατρομήτου για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41′ με ωραίο γκολ του Γιουμπιτάνα από ασίστ του Τσιγγάρα, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπρόνσον και αυτό το γεγονός άλλαξε τα πάντα στο ματς. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόσζτα που δημιούργησε το πρώτο γκολ για τον Γκλάβτσιτς στο 66′ και πέτυχε το δεύτερο στο 68′, ο Βόλος πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 παρότι τελείωσε και εκείνος με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκλάβτσιτς με δεύτερη κίτρινη. «Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος», είπε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με νόημα μετά το ματς, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στα λάθη της ομάδας του.

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραγκάο (85′ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77′ Μίχορλ), Μπάκου (77′ Γκονθάλεθ), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμάκης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (66′ Καρλίτος).

Βόλος (Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μίγας (46′ Σούντγκρεν), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54′ Τσοκάνης), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνες), Ασεχνούν (54′ Αλτμαν), Κόσζτα.