Ο Φούντας έδωσε τους βαθμούς

Εξω… πάει καλά. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ μακριά από το Ηράκλειο που μένει αήττητος, δεύτερη νίκη σε αυτά τα ματς. Επικράτησε με 3-2 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Ταξιάρχη Φούντα που σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 89′ και έφτασε τους 11 βαθμούς, οι 7 εξ αυτών μακριά από την Κρήτη. Ενας ΟΦΗ που μπήκε επιβλητικά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Μπρεσάν μόλις στο 8′, ενώ στο 26′ ο Νους ήρθε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους Κρητκούς.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Ο Μπετανκόρ στο 28′ μείωσε σε 1-2 και λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Φαρές ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πανσερραϊκό, σε ένα χορταστικό πρώτο μέρος.

Τελικά οι Κρητικοί βρήκαν το γκολ που άξιζαν, με τον Νους να ανατρέπεται από τον Ουαγκέ μέσα στην περιοχή, ο Φούντας εκτέλεσε το πέναλτι και χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ με 3-2.

Πάντως στις Σέρρες είχαν παράπονα από τη διαιτησία και έλεγαν: «Διαιτητική κλοπή Νο 2 απο VAR & Διαιτητή, αυτή την φορά μέσα στο σπίτι μας! Πεντακάθαρο χέρι υπέρ της ομάδας μας το πνίξατε… και μας αποτελειώσατε στο φινάλε, με πέναλτι-φάντασμα!»

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (90′ Χατζηστραβός), Μπέργκστρομ (81′ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικος, Λιάσος (64′ Γκέλιν), Χαντάκιας (64′ Ουαγκέ), Τέρζιτς (46′ Ντέλετιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (73′ Φούντας), Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος (73′ Αποστολάκης), Νους, Σενγκέλια (90′ Σίλβα), Σαλσίδο (87′ Γιουνγκ).