Φθάνουν άλλες δύο πτήσεις από τον Λίβανο με Αυστραλούς υπήκοους

Φθάνουν άλλες δύο πτήσεις από τον Λίβανο με Αυστραλούς υπήκοους – Αναχωρούν τρεις προς Αυστραλία – Κανονικά οι πτήσεις Τελ Αβίβ-Λάρνακας – Συνεχίζουν οι αφίξεις και στα λιμάνια Λάρνακας και Αγίας Νάπας

Δύο πτήσεις, μία πριν το μεσημέρι και η άλλη το απόγευμα, φτάνουν σήμερα Δευτέρα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέροντας Αυστραλούς υπηκόους από τη Βηρυτό.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω από τις 3 το μεσημέρι και μετά είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν τρεις πτήσεις με προορισμό την Αυστραλία, η οποία θα μεταφέρει υπηκόους της χώρας που έφτασαν στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο με ναυλωμένες πτήσεις.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα οι πτήσεις ισραηλινών κυρίως αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας μεταφέροντας πολίτες του Ισραήλ που αναχωρούν από την χώρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες 8 αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Τελ Αβίβ και 9 αναχωρήσεις με προορισμό το Ισραήλ.

Στις μαρίνες Λάρνακας και Αγίας Νάπας, συνεχίζουν να φτάνουν καθημερινά ιδιωτικά σκάφη από το Λίβανο μεταφέροντας ευρωπαίους πολίτες και Διπλωματικό και Διοικητικό Προσωπικό Πρεσβειών.