Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη για το Digital Agenda

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του συνεδρίου «Digital Agenda» και εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας από την εταιρία «SPP MEDIA», ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι, η Λεωφ. Μίκη Θεοδωράκη θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 8 Οκτωβρίου από τις 8 το βράδυ μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι,  από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή Νεχρού – Ομήρου – Λ. Βύρωνος.

Ωστόσο, θα παραμείνει ανοικτή  για τη διέλευση οχημάτων για πρόσβαση κατοίκων/εργαζομένων και επισκεπτών προς τα κτήρια Cyta, Επαρχιακό γραφείο Εργασίας, Τμήμα Αρχαιοτήτων και Κυπριακό Μουσείου.

Η προτεινόμενες παρακάμψεις για την υπόλοιπη κυκλοφορία που προτείνονται παραθέτονται σε σχετικό χάρτη. Συγκεκριμένα, προτείνεται η διαδρομή Νεχρού – Κινύρα για κατεύθυνση από τη  φωτοελεγχόμενη συμβολή Νεχρού – Ομήρου – Λ. Βύρωνος προς τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου. Αντίστοιχα, από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου προς τη  φωτοελεγχόμενη συμβολή Νεχρού – Ομήρου – Λ. Βύρωνος προτείνεται η διαδρομή Αιγύπτου – Ομήρου.

Για διευκόλυνση του κοινού θα υπάρχει παρουσία Τροχονόμων και άτομα ασφάλειας του χώρου.

Από τον Δήμο Λευκωσίας