Live: Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στο MEGA λίγες ώρες μετά τον πρώτο γύρο εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που έκοψε πρώτος το νήμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με αξιόλογη διαφορά, φιλοξενείται στην εκπομπή Live News και συζητά με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με το βλέμμα στην επόμενη Κυριακή.

Κάνει μια πρώτη αποτίμηση των αποτελεσμάτων, αποκωδικοποιεί τα μηνύματα του κόσμου του ΠΑΣΟΚ και μιλά για τα διακυβεύματα που κρίνονται την επόμενη Κυριακή, τα οποία αναμένεται να αναδειχθούν και στο debate μεταξύ των δύο μονομάχων, τη διεξαγωγή του οποίου ήδη ζήτησε ο Χάρης Δούκας με τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι θετικός.

Με τον αέρα του νικητή που του εξασφάλισε το 29,64% έναντι του 21,41% του Χάρη Δούκα που έδωσε μάχη με τον Παύλο Γερουλάνο για τη δεύτερη θέση, ο κ. Ανδρουλάκης προτάσσει την ενότητα και την ανάδειξη του κόμματος σε αντίπαλο δέος για τη ΝΔ, όπως είχε τονίσει και στη συνέντευξή του στο in. Ενδεικτικές οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που μίλησε για «σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη» ευχαριστώντας τους πολίτες για την υψηλή συμμετοχή.

«Οι πολίτες μας τίμησαν και θα επιλέξουν τώρα για τον δεύτερο γύρο.  Τα πράγματα έχουν πάρει μια ανοδική τροχιά. Πρέπει να είμαστε σοβαρή χωρίς λαϊκισμούς» τα πρώτα λόγια του.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές Στο λεκανοπέδιο της Αττικής πρέπει να τα καταφέρουμε».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε θετικός να γίνει debate.

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Live News