Διαζύγιο με Μακελελέ

Υστερα από σχεδόν τρεις εβδομάδες συνεργασίας ο Κλοντ Μακελελέ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Aktor έχοντας απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Πρόκειται για μία όχι και τόσο αιφνιδιαστική εξέλιξη, καθώς τις τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα πως υπάρχει δυσαρέσκεια της διοίκησης των Αρκάδων προς το πρόσωπο του γάλλου τεχνικού λόγω κάποιων επιλογών του στην εντεκάδα.

Τελικά χθες και παρά τη νίκη επί της Athens Kallithea ο Αστέρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μακελελέ, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα παραχώρησε συνέντευξη σε αγγλικό Μέσο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο τελευταίο παιχνίδι η διοίκηση του είπε να μην χρησιμοποιήσει τον Μπιλέ. «Στο ματς με την Athens Kallithea, μου είπαν πως ένας παίκτης-κλειδί έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει» ανέφερε συγκεκριμένα. Οσο για το ποιος είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει; Βασικός υποψήφιος εμφανίζεται ο Αργύρης Γιαννίκης, όχι όμως ο μόνος, που από τον Ιανουάριο του 2024 εργάζεται στη Μόναχο 1860, στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ.