Επαγγελματικά συμβόλαια για τα «διαμάντια» της ακαδημίας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ακαδημία του και στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Οι Ερυθρόλευκοι επενδύουν συνεχώς στα τμήματα υποδομής τους και επιβραβεύονται βγάζοντας ποδοσφαιριστές όπως οι Μουζακίτης, Μπακούλας, Κουτσίδης, Παπακανέλλος και Κωστούλας, οι οποίοι πέρσι κατέκτησαν το UEFA Youth League με την Κ19 και φέτος είναι μέλη της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επενδύσεις, με μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την Κ19 του συλλόγου, ενώ παράλληλα «δένουν» με επαγγελματικά συμβόλαια παίκτες της ομάδας Νέων.

Ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Τρίτης (8/10), απέκτησε τον Νιγηριανό επιθετικό, Αμπντουλατίφ Ταϊγέ Γιουσούφ και τον Γκαμπονέζο επιθετικό, Λαμίν Σιλά, ενώ «έδεσε» με επαγγελματικά συμβόλαια τον τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Έξαρχο, τον αμυντικό Βασίλειο Καρκατσάλη, τον μέσο Κωνσταντίνο Πλις, τον μέσο Πασχάλη Τουφάκη και τον επιθετικό Αλέξανδρο Τζαμαλή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λαμίν Σιλά στο πρόσφατο ντέρμπι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Super League  Κ19, μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο πριν το φινάλε σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η διεύθυνση ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει τις μεταγραφές και τα επαγγελματικά συμβόλαια που υπέγραψαν ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 19 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Αποκτήθηκαν οι…

Abdulateef Taiye Yusuf

Ημερομηνία Γέννησης: 2 Ιανουαρίου 2006

Εθνικότητα: Νιγηρία

Θέση: Επιθετικός

Lamine Sillah

Ημερομηνία Γέννησης: 6 Ιουνίου 2006

Εθνικότητα: Γκάμπια

Θέση: Επιθετικός

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι…

Αλέξανδρος Έξαρχος

Ημερομηνία Γέννησης: 2 Ιουνίου 2005

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Τερματοφύλακας

Βασίλειος Καρκατσάλης

Ημερομηνία Γέννησης: 10 Απριλίου 2007

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Αμυντικός

Κωνσταντίνος Πλις

Ημερομηνία Γέννησης: 1 Μαΐου 2007

Εθνικότητα: Ουκρανία

Θέση: Μέσος

Πασχάλης Τουφάκης

Ημερομηνία Γέννησης: 12 Σεπτεμβρίου 2006

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Μέσος

Αλέξανδρος Τζαμαλής

Ημερομηνία Γέννησης: 20 Ιουνίου 2007

Εθνικότητα: Ελλάδα

Θέση: Επιθετικός