Τα 38 ξενοδοχεία που θα πρωταγωνιστήσουν στα 100% Hotel Design Awards 2024

Η μεγάλη στιγμή του 100% Hotel Show 2024 πλησιάζει, με τη διοργάνωση να επιστρέφει στο MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2024.

Και, φυσικά, το λαμπερό highlight του event δεν είναι άλλο από τα 100% Hotel Design Awards, όπου 38 μοναδικά ξενοδοχεία από την Ελλάδα και την Κύπρο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τον τίτλο για τον καλύτερο ξενοδοχειακό σχεδιασμό.

 

 

Πρόκειται για μια μοναδική γιορτή που συνδυάζει την καινοτομία και την υψηλή αισθητική με τον τουρισμό, προσφέροντας έμπνευση και δημιουργία για την αναβάθμιση κάθε πολυτελούς καταλύματος.

Τα 100% Hotel Design Awards έχουν καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης, κάνοντας το κοινό και τους επαγγελματίες του κλάδου να ανυπομονούν για τις πιο εντυπωσιακές συμμετοχές.

Η φετινή διοργάνωση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη δυναμική της ελληνικής φιλοξενίας, με κατηγορίες που καλύπτουν κάθε πτυχή του ξενοδοχειακού σχεδιασμού: Καλύτερο Resort, Καλύτερο Boutique Style Hotel, Καλύτερο City Style Hotel, Καλύτερη Villa και Καλύτερο Luxury Apartment/Home.

Επιπλέον, ειδικές διακρίσεις θα απονεμηθούν σε κατηγορίες όπως ο Σχεδιασμός Δωματίων, τα All Day Restaurants, οι Χώροι Ευεξίας, η Reception και ο Περιβάλλων Χώρος.

Η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11:00 και θα αποτελέσει την απόλυτη στιγμή για Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές και Ξενοδόχους που διακρίνονται για τη ματιά τους στην επόμενη ημέρα της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Τα 100% Hotel Design Awards  δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για να γνωρίσετε τα κορυφαία καταλύματα που διακρίνονται στο χώρο, αλλά και μια στιγμή έμπνευσης και δικτύωσης με τους καλύτερους του κλάδου.

 

Γιατί να παρευρεθείτε στην Έκθεση την ημέρα της Τελετής Απονομής

Ανακαλύψτε τα νέα trends στην αρχιτεκτονική και το ξενοδοχειακό design.

Με κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία και ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν, θα δείτε καινοτόμες ιδέες, δημιουργικές λύσεις και πρωτοποριακές τεχνικές που μπορείτε να ενσωματώσετε στα δικά σας έργα.

Δικτυωθείτε με τους κορυφαίους του κλάδου. Η τελετή είναι η απόλυτη ευκαιρία για να συναντήσετε αρχιτέκτονες, ξενοδόχους και επαγγελματίες του design.

Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές ιδεών που προκύπτουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για νέες συνεργασίες και projects.

Γιορτάστε την επιτυχία και την καινοτομία στο χώρο του design. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αναγνωρίσετε την προσπάθεια και τη δημιουργικότητα που κρύβεται πίσω από κάθε υποψήφιο έργο.

Είτε είστε συμμετέχων είτε απλώς παρατηρητής, η αίσθηση της συμμετοχής σε κάτι τόσο σημαντικό είναι ανεκτίμητη.

 

Ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα 100% Hotel Design Awards 2024:

Abbot, Ρόδος

Alpha Villa, Ζάκυνθος

Amira Luxury Resort & Spa, Ρέθυμνο

Anandes Hotel, Μύκονος

Ananti Resort & Spa, Τρίκαλα

Argini Hotel, Σύρος

Bio Beach Hotel, Ρέθυμνο

Castrello Old Town Hospitality, Ιωάννινα

Celestyal Discovery

Copal Simple Staying, Χανιά

Corte Interna, Χανιά

Cueva All Suite Hotel, Ρέθυμνο

Domes Noruz Mykonos, Μύκονος

Domes Novos Santorini, Σαντορίνη

Drakoni House, Ελούντα

ERGON Bakehouse, Αθήνα

ERGON Beach House, Νικήτη, Χαλκιδική

Gundari, Φολέγανδρος

Hotel Plakias View & Spa, Ρέθυμνο

Kalesma Spa, Μύκονος

Kids Club Four Seasons, Κόστα Ρίκα

Κlostrā, Φοινικιά, Σαντορίνη

LIL Πάρος, Πάρος

Mako Sea & Suites, Πευκοχώρι, Χαλκιδική

Manna, Αρκαδία

Moreas Peak Lodge, Αρκαδία

Mykonos Flow, Μύκονος

Odera, Τήνος

ONE Living Capsules, Λάρισα

Opsis Villas, Ζάκυνθος

Parga Beach Resort, Πάργα

Rural Living, Χανιά

Santo Mine Oia Suites, Σαντορίνη

Senses Luxury Houses, Σαντορίνη

Theros All Suite Hotel, Κως

Ventale Island Breeze Resort, Καβρός, Κρήτη

Vertigo, Αθήνα

Yalos Hotel, Μύκονος

 

Δείτε πληροφορίες για τα 38 ξενοδοχεία ΕΔΩ.

 

Ψηφίστε το αγαπημένο σας ξενοδοχείο και γίνετε μέρος της εμπειρίας!

Όπως κάθε χρόνο, το κοινό έχει τη δύναμη να αναδείξει το ξενοδοχείο που ξεχωρίζει στα 100% Hotel Design Awards!

Η ψήφος σας είναι σημαντική, καθώς δίνει φωνή στην άποψη των επισκεπτών και των επαγγελματιών του κλάδου, και καθορίζει ποιο κατάλυμα θα λάβει το πολυπόθητο «Βραβείο Κοινού».

Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή τόσο ηλεκτρονικά μέσω του www.hotelshow.gr, όσο και στις ειδικές κάλπες κατά την επίσκεψή σας στο 100% Hotel Show 2024, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

 

Τρεις επιπλέον λόγοι να ψηφίσετε:

Αναγνωρίστε το ξενοδοχείο που ανεβάζει τον πήχη στην ελληνική φιλοξενία. Με την ψήφο σας, υποστηρίζετε τα καταλύματα που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην αισθητική και την εμπειρία του επισκέπτη.

Είναι η ευκαιρία σας να αναδείξετε τις νέες τάσεις στον τουρισμό και να δώσετε την απαραίτητη ώθηση σε αυτά που σας εντυπωσιάζουν.

Δώστε έμφαση στο design που σας εμπνέει. Η αρχιτεκτονική και ο εσωτερικός σχεδιασμός παίζουν κρίσιμο ρόλο στην εμπειρία φιλοξενίας.

Ψηφίζοντας, έχετε τη δύναμη να προβάλετε το ξενοδοχείο που εκφράζει το στυλ και την ποιότητα που θα θέλατε να δείτε περισσότερο στην αγορά.

Γίνετε μέρος μιας μεγάλης κοινότητας που αγαπά το design.

Η ψηφοφορία δεν είναι απλά μια διαδικασία -είναι η σύνδεσή σας με τη δημιουργική κοινότητα των ξενοδοχείων και των ταξιδιωτών.

Κάθε ψήφος φέρνει τους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και τους ξενοδόχους ένα βήμα πιο κοντά στην τελειοποίηση της εμπειρίας φιλοξενίας.

The post Τα 38 ξενοδοχεία που θα πρωταγωνιστήσουν στα 100% Hotel Design Awards 2024 appeared first on etravelnews.gr.