South Melbourne Ελλάς: Ανανέωσε την συνεργασία της με τον Esteban Quintas

Στον ηλεκτροφόρο πάγκο της South Melbourne Ελλάς θα βρίσκεται και την σεζόν 2025 ο Esteban Quintas. O Αργεντίνος τεχνικός εξαργύρωσε την καλή πορεία που έκανε η ομάδα του την περασμένη σεζόν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με την Ελληνοαυστραλιανή ομάδα.

Ο παθιασμένος προπονητής βρίσκεται στον ιστορικό σύλλογο από το 2016, όταν και ανέλαβε τις τύχες της ομάδας των κάτω των 16 της South Melbourne.

Στον πάγκο της πρώτης ομάδας πρωτοκάθισε ως βοηθός προπονητή του Κώστα Ταγκαλάκη και, τελικά, ανέλαβε τον ρόλο του πρώτου τεχνικού όταν ο έμπειρος Έλληνας κόουτς αποχώρησε από την ομάδα.

Με τον Αργεντινό στο τιμόνι, η Ελλάς έχει καταφέρει να τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία δύο φορές, ενώ την σεζόν που μόλις τελείωσε, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας, όπου και αποκλείστηκε αδίκως από την Macarthur, που τελικά κατέκτησε και το τρόπαιο.

Ο Esteban Quintas, μάλισταλ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής του NPL για την σεζόν 2024. Ένα βραβείο που αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που δείχνει προς το ελληνοαυστραλιανό κλαμπ.

Ο Αργεντινός κυριολεκτικά ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Είναι παθιασμένος, φωνακλάς και εθισμένος στις νίκες. Είναι δεδομένο ότι θα δει την επόμενη σεζόν σαν μια μεγάλη ευκαιρία να καταφέρει με την ομάδα του αυτό που τόσο λαχταρά αυτός αλλά και όσοι αγαπούν την Ελλάς. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Φωτογραφία: Κώστας Ντεβές

The post South Melbourne Ελλάς: Ανανέωσε την συνεργασία της με τον Esteban Quintas appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.