Ο χορός των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, μια αξέχαστη βραδιά! (Φωτογραφίες)

Ένα υπέροχο ελληνικό γλέντι, που θα θυμούνται για καιρό, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στον ετήσιο χορό των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος, την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στον όμορφο χώρο του Vogue Ballroom. Κάτω από τους ήχους του συγκροτήματος Rhythmos Band, τα μέλη της σχολικής κοινότητας της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης ενώθηκαν σε μια μεγάλη κοινή γιορτή, που κράτησε για ώρες. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης και συγγραφέας του βιβλίου Φάρος για την αναγέννηση της Ελληνικής Γλώσσας, κ. Josheph Lo Bianco, η αναπληρώτρια συντονίστρια εκπαίδευσης, κ. Μαρία Τριανταφύλλου, η υποψήφια του Εργατικού Κόμματος για το Mahoneys Ward, κ. Nildhara Gadani, η κ. Δέσποινα Σαράντη, (Προέδρος του Συλλόγου των Διδασκόντων Νέων Ελληνικών στη Βικτώρια), καθώς και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και ανάμεσά τους ο κ. Νίκος Κουκουβιτάκης, (Γενικός Γραμματέας), ο κ. Μαρίνης Πυρπυρής (Ταμίας) ο κ. Τάσσος Σγαρδέλης (μέλος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής), ο κ. Κώστας Στεφανίδης, ο κ. Μανώλης Τσιρμιρής και η κ. Τζίνα Βιθούλκα.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν με τη γεμάτη ενέργεια παρουσία τους οι τελειόφοιτοι μαθητές των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας, που αποχαιρέτησαν τους φίλους και τους δασκάλους τους με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας ένα αξέχαστο ελληνικό γλέντι.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας να βλέπουμε νέα παιδιά να χορεύουν και να διασκεδάζουν με ελληνική μουσική», δήλωσε χαρακτηριστικά η διευθύντρια των σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, κ. Μαρία Μπακαλίδου. «Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μεταξύ των μελών αυτής της υπέροχης μεγάλης οικογένειας, μέρος της οποίας είμαστε κι εμείς, και να αναπτύσσουμε εμπειρίες και σχέσεις που θα ενισχύουν την ελληνική πολιτισμική και γλωσσική ταυτότητα των μαθητών μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την οργάνωση της υπέροχης αυτής βραδιάς και συνέβαλαν στην επιτυχία της.»

Φωτογραφίες: Supplied

The post Ο χορός των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, μια αξέχαστη βραδιά! (Φωτογραφίες) appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.