ΕΠΟ: Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες στη μνήμη του Μπάλντοκ

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για όλους τους επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (12-13/10). Αυτό φυσικά αφορά και την αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία για το Nations League (13/10), όπου οι διεθνείς θα φορέσουν και πάλι μαύρα περιβραχιόνια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ως φόρος τιμής στη μνήμη του εκλιπόντος διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη όλων των αγώνων που πρόκειται να διεξαχθούν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024».

Η όμορφη ανάρτηση της Premier League για Εθνική και Μπάλντοκ

Η Premier League τοποθετήθηκε μέσω των social media για τα όσα συνέβησαν χθες βράδυ (10/10) στο «Γουέμπλεϊ». Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο ασχολήθηκε με την ιστορική νίκη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Αγγλία και την αφιέρωση της επιτυχίας στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το μήνυμα της Premier League στα social media:

«Για τον Γιώργο

Ο σκόρερ Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε ότι οι παίκτες της Ελλάδας «έδωσαν τα πάντα για τον Γιώργο και την οικογένειά του» καθώς νίκησαν την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μόλις μια μέρα μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, πρώην αμυντικού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνή».

For George

Goalscorer Vangelis Pavlidis said Greece’s players «gave everything for George and his family» as they beat England for the first time in their history, just a day after the death of George Baldock, the former Sheffield United defender and Greece international. pic.twitter.com/8uZgTUOniy

— Premier League (@premierleague) October 11, 2024