Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Κακοσαίος έκαναν πρεμιέρα στον «Βοτανικό» υπό το βλέμμα του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρακολούθησε την πρεμιέρα του γιου του. Ο Γιώργος Κακοσαίος και ο Γιώργος Σαμπάνης, θα εμφανίζονται μαζί τη φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα Λιόλιου, σε ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα του φετινού χειμώνα, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου του 2024. Στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο, οι φωτογράφοι του πρακτορείου NDP, εντόπισαν μεταξύ άλλων τον Γιάννη Πλούταρχο, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία.

Λίγες ημέρες μετά την αναβολή για τον Απρίλιο του 2025 που πήρε η υπόθεση stalking μιας 47χρονης σε βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, ο δημοφιλής τραγουδιστής, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του, ως περήφανοι γονείς βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Γιώργου Κακοσαίου στον Βοτανικό, το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου του 2024.

Ο νεαρός τραγουδιστής ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και τη φετινή σεζόν θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Οι γονείς του βρέθηκαν εκεί και καμάρωσαν τον ταλαντούχο γιο τους.

«Ό,τι έχει ειπωθεί ισχύει, αλλά το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και καλό είναι να μείνει εκεί. Μας ήταν λίγο περίεργο αλλά καλό είναι να το αφήσουμε στη δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο από δική μου θαυμάστρια, εμένα έρχονται με τούρτες στο καμαρίνι και αυτό με γεμίζει χαρά, μόνο χαρά» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη ο Γιώργος Κακοσαίος.

To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης και Γιώργος Κακοσαίος έκαναν πρεμιέρα στον «Βοτανικό» υπό το βλέμμα του Γιάννη Πλούταρχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .