Nations Cup: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μέρα του τουρνουά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική μέρα του Κυπέλλου Εθνών 2024.

Οι τέσσερις «μονομαχίες» της πρώτης μέρας, μας προσέφεραν όμορφο θέαμα, δυναμικές κόντρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εντυπωσιακά γκολ.

Η δράση ξεκίνησε με την μάχη μεταξύ Ερυθραίας και Μαυρίκιου. Οι τυπικά γηπεδούχοι ποδοσφαιριστές της Ερυθραίας δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να τους βρει νικητές με σκορ 4 – 1.

Το δεύτερο ματς της ημέρας ήταν αυτό μεταξύ της Βορείου Μακεδονίας και του Ιράκ.

Το παιχνίδι απέκτησε έναν δαιμονιώδη ρυθμό από τα πρώτα λεπτά κρατώντας μας στις άκρες των καθισμάτων μας μέχρι και την συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Νικήτρια της μονομαχίας ήταν η Βόρεια Μακεδονία με σκορ 3 – 0.

Το Κύπελλο Εθνών ξεκίνησε το 1982. Φωτογραφία: Supplied

Το πιο θεαματικό ματς της ημέρας ήταν αυτό μεταξύ της Κύπρου και του Νοτίου Σουδάν.

Οι δύο αντίπαλοι τα έδωσαν όλα πάνω στο χορτάρι, πέτυχαν κάποια πανέμορφα γκολ, προσφέροντάς μας ένα ιδιαίτερα θεαματικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Νικητές της χορταστικής κόντρας ήταν οι ποδοσφαιριστές του Νοτίου Σουδάν, οι οποίοι έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο θριαμβευτές με σκορ 2 – 3.

Η αγωνιστική αυλαία της πρώτης μέρας του τουρνουά “έπεσε” με το πολυαναμενόμενο ματς μεταξύ Τουρκίας και Σερβίας.

Οι Τούρκοι έπιασαν πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτούν ιδιαίτερα να φύγουν νικητές από το γήπεδο με σκορ 3 – 1.

Ήταν σίγουρα μια όμορφη μέρα, γεμάτη ποδόσφαιρο, χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα και συγκινήσεις που μόνο ο βασιλιάς των σπορ μπορεί να προσφέρει.

Κάθε αγωνιστική κρύβει σπουδαία ματς μεταξύ αξιόλογων αντιπάλων. Μην χάσετε την δράση.

The post Nations Cup: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μέρα του τουρνουά appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.