Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου: Το τρικούβερτο γλέντι μετά το γάμο τους – Το ξεσάλωμα του γαμπρού με το «Άντεξα»

Τι ακολουθεί μετά από μια γαμήλια τελετή; Το γλέντι φυσικά, αυτό που οργάνωσαν μετά το γάμο τους, ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου.

Το ευτυχισμένο ζεύγος, Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου (12.10.2024) στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.

Το ζευγάρι μάλιστα, Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου όχι μόνο παντρεύτηκε αλλά και βάφτισε τον γιο του.

Οι ερωτευμένοι και παντρεμένοι πλέον Απόστολος και Φανή, είχαν φυσικά στο πλευρό τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα – συγγενείς και φίλους- ανάμεσα τους και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και τον μεγαλύτερο γιο τους, Αλέξανδρο, καθώς και τη μητέρα του τραγουδιστή.

Το «παρών» έδωσαν και πρώην συμπαίκτες του σεφ από το «Survivor», όπως οι Στάθης Σχίζας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου,  Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Νίκος Γιάννης και Γιώργος Κατσαούνης.

Στο γλέντι που ακολούθησε, ο γαμπρός Απόστολος μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με τον ξέφρενο χορό του με το τραγούδι του αδερφού του Σάκη, «Άντεξα».

To άρθρο Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου: Το τρικούβερτο γλέντι μετά το γάμο τους – Το ξεσάλωμα του γαμπρού με το «Άντεξα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .