Πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στη Ζάκυνθο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στo Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, το 3ο Περιφερειακό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου.

Τις εργασίες του συνεδρίου υποστήριξαν σύλλογοι ξενοδόχων του νησιού και παρακολούθησαν ξενοδόχοι από όλη την Ελλάδα και πλήθος κόσμου.

 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ, Γιάννης Χατζής και η Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, Χριστίνα Τετράδη καλωσόρισαν τους συνέδρους που παρακολούθησαν τέσσερις θεματικές ενότητες.

Τα πάνελ συνόδευσαν έμπειροι δημοσιογράφοι και συμμετείχαν σε αυτά ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιάννης Τρεπεκλής, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός, μέλη του ΔΣ της ΠΟΞ, καθώς και εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας και της Sky Express.

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΟΞ επισήμανε ότι ο τουρισμός βρίσκεται σε «κρίσιμο σταυροδρόμι», τονίζοντας πως «κάθε επιβάρυνση στην τιμή πώλησης του τουριστικού μας προϊόντος επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητά μας».

Τόνισε ότι «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες φορολογικές επιβαρύνσεις» και ζήτησε διάλογο για την αναβάθμιση των υποδομών, τη διαχείριση των τουριστικών ροών, την ποιότητα των ξενοδοχείων και την χρηματοδότηση μικρών και οικογενειακών ξενοδοχείων.

The post Πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στη Ζάκυνθο appeared first on etravelnews.gr.