Έρευνα για τις μετακινήσεις των πολιτών της Λεμεσού

Έρευνα για τις μετακινήσεις των πολιτών της Λεμεσού Νοέμβριος 2024 έως Ιανουάριος 2025 – Στόχος η βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής – Πώς μπορεί να καταγραφεί η άποψη σας

 Ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με το MaasLab, το Oxygen For Democracy, την Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, και την nextbike, οργανώνει μία έρευνα σχετικά με τις μετακινήσεις των πολιτών από τον Νοέμβριο 2024 έως τον Ιανουάριο 2025.   

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής μέσω της καταγραφής και ανάλυσης των τρόπων μετακίνησης των κατοίκων.  

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η έρευνα θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τις συνήθειες μετακίνησης των πολιτών, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας πιο βιώσιμης και αποτελεσματικής πολιτικής μεταφορών για την πόλη της Λεμεσού. Μέσω της συμμετοχής στην έρευνα, οι συμμετέχοντες θα συνεισφέρουν ενεργά στη δημιουργία μιας προσβάσιμης και φιλικής πόλης για όλους.  

Οι κάτοικοι Λεμεσού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να σκανάρουν το QR code ή να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους: Φόρμα Δήλωσης Ενδιαφέροντος  

Τα ευρήματα της έρευνας, όπως σημειώνεται, θα χρησιμοποιηθούν για να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς και οι αρχές μεταφορών, εξασφαλίζοντας ότι ο μελλοντικός αστικός σχεδιασμός θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινότητας και θα υποστηρίζει πιο πράσινες και αποτελεσματικές λύσεις μεταφορών.