Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού της 14χρονης στη Λέσβο: Τα βίντεο και η απόπειρα αυτοκτονίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του βιασμού μιας 14χρονης κοπέλας από δύο ενήλικους άνδρες πριν από 1,5 μήνα στη Λέσβο οι οποίοι την κακοποίησαν σεξουαλικά, κατέγραψαν σε βίντεο τις πράξεις τους και το ανέβασαν στο Διαδίκτυο, με την τοπική κοινότητα να παραμένει συγκλονισμένη.

Λέσβος: Η κλήση στο Χαμόγελο του Παιδιού – Σωματική και λεκτική η κακοποίηση

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχθεί τηλεφωνική κλήση για πιθανή κακοποιητική συμπεριφορά της 14χρονης από το οικογενειακό της περιβάλλον. Αργότερα φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από έναν 21χρονη και έναν 22χρονο, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι (14/10) ενημερώνει ότι είχε γίνει δέκτης καταγγελίας που είχε γίνει εναντίον των οικογενειακών προσώπων της ανήλικης.

Συγκεκριμένα στις 17/07 πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική κλήση από πολίτη ο οποίος μιλούσε για πιθανή κακοποιητική συμπεριφορά μέσα στην οικογένεια, ενώ συγκεκριμένα έγινε αναφορά σε περιστατικό κακοποίησης τόσο σωματικής όσο και λεκτικής προς τη 14χρονη.

Την επόμενη ημέρα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε εγγράφως τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της περιοχής για τη διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας.

Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της

Τρεις μήνες αργότερα το κοριτσάκι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές το βιασμό της από δύο άνδρες ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους στα κινητά τους τηλέφωνα και τις έστειλαν σε άλλα τρία άτομα.