Το έριξε στον χορό σε συγκέντρωση στην Φιλαδέλφεια ο Τραμπ- Οι «παραγγελιές» που άκουσε (video)

Περιπετειώδης η συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια – Λιποθύμησαν δύο οπαδοί του

Σε… συναυλία κατέληξε η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την κυβερνήτη της Νότιας Ντακότα, Κρίστι Νόεμ, προκειμένου να αναφερθεί σε θέματα όπως ο πληθωρισμός, η εξωτερική πολιτική και το μεταναστευτικό, αλλά στο τέλος κατέληξαν και οι δύο να παραμένουν στη σκηνή και να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής

Η συγκέντρωση ήταν περιπετειώδης από την αρχή καθώς δύο από τους παριστάμενους λιποθύμησαν.

«Αυτοί οι δύο που λιποθύμησαν είναι πατριώτες και τους αγαπάμε. Και εξαιτίας τους καταλήξαμε με καλή μουσική, σωστά;» σχολίασε ο Τραμπ λίγο πριν αναχωρήσει από τη συγκέντρωση.

Οι μουσικές επιλογές στη συγκέντρωση του Τραμπ ξεκίνησαν από το Ave Maria με τον Λουτσιάνο Παβαρότι μέχρι το It’s A Man’s World του Τζέιμς Μπράουν, το November Rain των Guns N’ Roses και το Memory από το μιούζικαλ Cats του Άντριου Λόιντ Βέμπερ.

High AF pic.twitter.com/8ZLABB7oHY

— Ron Filipkowski (@RonFilipkowski) October 15, 2024

Trump takes the mic again. He says he’ll take another question, changes his mind, and calls Democrats “evil. They’re evil.”

He then tells his production crew to play YMCA “nice and loud” and wraps it up. Definitely one of the most bizarre Trump events I can recall. pic.twitter.com/uIp9Y5aDYF

— Aaron Rupar (@atrupar) October 15, 2024

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση των δύο οπαδών του Τραμπ που λιποθύμησαν με τον ίδιο να αρκείται στο ότι είναι «οκ» και να προσθέτει ότι η αίθουσα δεν διέθετε κλιματισμό «επειδή ήταν πολύ ακριβός λόγω του πληθωρισμού».

Πηγή: Protothema.gr