Open Talk με τον Παύλο Κοντίδη από την FREEDOM 24: Οι επιτυχίες, οι θυσίες, η κατάθλιψη και τα σχέδια (pics-video)

Μια ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη μας Παύλου Κοντίδη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη FREEDOM 24, εταιρεία που αποτελεί το μεγάλο χορηγό του πρωταθλητή μας, συμβάλλοντας με δυναμικό τρόπο στις επιτυχίες του.

Η εκδήλωση υπό την ονομασία «Open Talk with Pavlos Kontides. Motivation, Career, Success» πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Warehouse και συνάντηση, είχε ο Ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης με το προσωπικό και συνεργάτες της FREEDOM 24 που αποτελεί τον κύριο και μεγάλο του χορηγό.

Το event έγινε στον πολυχώρο Warehouse στη Λεμεσό, με τον Παύλο Κοντίδη να κάνει μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στην πλούσια καριέρα του. Εκείνο που ξεχώρισε πέραν από τις μεγάλες του επιτυχίες και τον τρόπο που έφτασε σε αυτές ήταν η αναφορά του ότι είχε αισθανθεί την αδικία από ένα κριτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και είχε φτάσει στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Αναφέρθηκε στα δύο Ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε, στο Λονδίνο το 2012 και στο Παρίσι του 2024, χαρακτηρίζοντας πιο όμορφο αυτό που κατέκτησε στην πρόσφατη Ολυμπιάδα. Έκανε αναφορά στους κόπους και τις δικές του θυσίες, προκειμένου να γίνει αθλητής ψηλού επιπέδου, τόνισε πόσο σημαντική είναι η στάση της οικογένειας και των γονιών για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να προχωρήσουν στον αθλητισμό, καθώς και η σωστή διαχείριση του χρόνου. Έκανε επίσης αναφορά για το πως ο ίδιος προσεγγίζει και διαχειρίζεται τα προβλήματα που προκύπτουν από τον αθλητισμό.

Στη συνέχεια ο Παύλος Κοντίδης είχε ανοικτή συζήτηση με το κοινό και μέσα από τις αναφορές του ξεχώρισε η αποκάλυψη ότι σχεδιάζουν μαζί με τη FREEDOM 24 κάτι πολύ σημαντικό, όπως μια Ακαδημία ιστιοπλοΐας, αναφέροντας πως το όνειρο του είναι να δει τη θάλασσα της Λεμεσού γεμάτη από ιστιοπλόους.