Χαμογέλασαν Μαρούσι και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Μαρούσι πέτυχαν σημαντικές νίκες στη 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον τον κόσμο και πάλι στο πλευρό του, επικράτησε της Πόρτο με 89-70 έχοντας κορυφαίους τους Μπάρτλεϊ και Φόρεστερ. Εξαιρετικό το Μαρούσι επικράτησε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν 82-70 της Σαμπάχ για το 2/2 στον όμιλό του, με κορυφαίο τον Χάρη Γιαννόπουλο που είχε 20 πόντους (4/6 τρ., 6 ρ.), και τον Κάμερον Ρέινολντς να προσθέτει άλλους 20.

Πισωγύρισμα για τον Αρη που ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη με 78-68 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, πέφτοντας στο 1-3 στο EuroCup. Και όλα αυτά ενώ ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους σημείωσε 30 πόντους.

Ιστορικό παιχνίδι για τον Κολοσσό στη Ρόδο (πρώτο ευρωπαϊκό στην έδρα του) και στο ανακαινισμένο κλειστό της Καλλιθέας. Η Τενερίφη ήταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσε επικρατώντας 71-47 για τη 2η αγωνιστική του BCL.

Θλιβερές εικόνες στο γήπεδο του Πλάτωνα όπου είχαμε σοβαρά επεισόδια με τρεις τραυματίες έπειτα από συμπλοκή παικτών και θεατών μεταξύ των οποίων αρκετοί γονείς. Ολα αυτά σε αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Δραπετσώνα!

¢ Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται την ισχυρή γαλλική Μπούρζ απόψε στο ΣΕΦ (18:00 MEGA Play/megatv.com/in.gr), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γιάννης Λαμπίρης