Φουλ των προκρίσεων

Ο Παναθηναϊκός στους άνδρες χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να νικήσει και στην Ελβετία τη Σενουά με 3-0 και να προκριθεί στις «32» του Τσάλεντζ Καπ όπου θα βρει τη γαλλική Τουρκουά. Ακόμα και με απουσίες και χωρίς να έχει αγωνιστεί ο Νορβηγός Γιόνας Κβάλεν οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν μια κλάση ανώτεροι με πρώτους σκόρερ τους Γκάσμαν (13 π.) και Νιέλσεν (12 π.).

Αντίθετα η Κηφισιά δεν τα κατάφερε και χάνοντας και στο Ζηρίνειο από τη βουλγαρική Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς με 3-1 σετ αποχαιρέτησε τα Κύπελλα Ευρώπης για τη φετινή σεζόν.

Σήμερα στη Ρουμανία και στην πόλη Μπράσοφ, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζει στις 18.00 (Cosmotesports 9), στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου με την Κορόνα Μπράσοφ.

Το απόλυτο (3/3 προκρίσεις) για τις γυναικείες ομάδες του ΠΟΚ στις «32» του Τσάλεντζ Καπ. Οι Πράσινες επικράτησαν με 3-1 σετ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Βουλγαρία (είχαν νικήσει και 3-0 στο Μετς) με κορυφαία τη Σάμανταν (2 0π.). Επόμενος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό θα είναι η ισπανική Σεβίλλη.

Ο Ολυμπιακός με 17 πόντους της Κούμπουρα νίκησε 3-0 και στη Νορβηγία τη Ράνταμπεργκ και πλέον θα παίξει με την κροατική Μαρίνα Καστέλα. Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 και στη Ρίγα της ομώνυμης ομάδας και περιμένει πλέον την Μπενφίκα.