Le Grand Tourism Enterprises & High Beach Hotels συμμετέχουν στη WTM

Η Le Grand Tourism Enterprises SA, σε συνεργασία με την High Beach Hotels Collection, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην κορυφαία παγκόσμια έκθεση τουρισμού World Travel Market (WTM) London 2024.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο ExCeL London, φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο.

 

 

Συμμετοχή στη WTM London 2024

Η WTM London αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πλατφόρμες του κλάδου, προσφέροντας ευκαιρίες δικτύωσης, ανάπτυξης συνεργασιών και ανταλλαγής γνώσεων για τις τελευταίες τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό.

Η παρουσία της Le Grand Tourism και της High Beach Hotels Collection σε αυτήν την έκθεση υπογραμμίζει τη δέσμευσή τους για συνεχή βελτίωση και καινοτομία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

 

High Beach Hotels Collection

Η High Beach Hotels Collection διακρίνεται για την πολυτελή φιλοξενία που προσφέρει, με μια συλλογή από ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται στην Κρήτη, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Στην WTM London 2024, η High Beach Hotels Collection θα παρουσιάσει τις νέες της προσφορές, υπηρεσίες και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία των επισκεπτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Le Grand Tourism Enterprises SA

Η Le Grand Tourism Enterprises SA είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών και ταξιδιωτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση, η εταιρεία προσφέρει μοναδικά πακέτα διακοπών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη.

Στη WTM London 2024, η εταιρεία θα αναδείξει τις τελευταίες της στρατηγικές και προϊόντα, ενώ παράλληλα θα συζητήσει με νέους και υφιστάμενους συνεργάτες για την ενίσχυση των σχέσεων και την ανάπτυξη νέων αγορών.

 

Στόχοι και προοπτικές

Η συμμετοχή στην WTM London 2024 έχει ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας των δύο εταιρειών, την προσέλκυση νέων συνεργασιών και την ενδυνάμωση της θέσης τους στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Οι εκπρόσωποι της Le Grand Tourism και της High Beach Hotels Collection θα βρίσκονται στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκειά της, προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με κορυφαίους παράγοντες του τουρισμού.

The post Le Grand Tourism Enterprises & High Beach Hotels συμμετέχουν στη WTM appeared first on etravelnews.gr.