Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε τρίχρονο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Endeavor Hills, την Πέμπτη, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία της Βικτώριας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Το ανακοινωθέν έκανε γνωστό ότι οι ντετέκτιβ της Μονάδας Διερεύνησης Σοβαρών Τροχαίων (Major Collision Investigation Unit) απήγγειλαν κατηγορίες σε έναν άνδρα, ο οποίος συνελήφθη μετά το δυστύχημα, το σημειώθηκε στη διασταύρωση James Cook Drive και Heatherton Road, χθες, γύρω στις 8.30 π.μ.

Στον 24χρονο άνδρα απαγγέλθηκε μία κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση με πρόκληση σοβαρού τραυματισμού (dangerous driving causing serious injury), ενώ -κατά την Αστυνομία πάντα- αναμενόταν «ότι θα εξεταστούν τώρα περαιτέρω κατηγορίες μετά το θάνατο του παιδιού».

Φέρεται ότι το τρίχρονο κοριτσάκι διέσχιζε τον Heatherton Road, σε διάβαση πεζών με την οικογένειά της, όταν χτυπήθηκε από το όχημα.

Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση απειλητική για τη ζωή της…

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε επί τόπου, όπου και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο 24χρονος από το Endeavour Hills αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ενώπιον του Melbourne Magistrates’ Court την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό ή έχει υλικό από την κάμερα του αυτοκινήτου (dashcam footage) να επικοινωνήσει με το Crime Stoppers στο 1800 333 000 ή να υποβάλει εμπιστευτική αναφορά στο διαδίκτυο στο www.crimestoppersvic.com.au.

The post Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε τρίχρονο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.