Τιμά τη μνήμη του Δενδρινού

Σπουδαία κίνηση από τον Πανιώνιο που αύριο το βράδυ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ θα αποσύρει τη φανέλα του Μάκη Δενδρινού και θα τιμήσει και την οικογένειά του.

Τέτοιες μέρες πριν από εννέα χρόνια (20 Οκτωβρίου του 2015) ο περίφημος «Βούδας» του ελληνικού μπάσκετ και του Πανιωνίου είχε φύγει από τη ζωή. Στην ομάδα της καρδιάς του έπαιζε με το Νο 4, το οποίο στη συνέχεια φόρεσε μια άλλη τεράστια μορφή του συλλόγου ο Φάνης Χριστοδούλου. Πλέον κανείς στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το «4» που θα είναι ψηλά δίπλα σε αυτή του επίσης αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, που είχε συγκλονίσει με τον σοκαριστικό τραυματισμό του που τον άφησε παράλυτο για να φύγει από τη ζωή ύστερα από 12 χρόνια.

Εντός έδρας ήττες για τις γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή στην Ευρώπη. Οι Ερυθρόλευκες ηττήθηκαν στο ΣΕΦ από τη γαλλική Μπουρζ (στην οποία αγωνίζεται και η Αρτεμις Σπανού) με 88-53 για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ενώ οι Πράσινες ηττήθηκαν στο κλειστό του Χολαργού, επίσης από γαλλική ομάδα, την Ανζέρ, με 86-75 για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup. Για την ίδια διοργάνωση ο Ηρακλής ηττήθηκε από την ισπανική Εστουντιάντες στο Ιβανώφειο (41-109).

Γ.Λ.