Αίσιο τέλος με το θέμα υγείας της

Περιπέτειες με την υγεία της αντιμετώπισε τελευταία η Σερένα Ουίλιαμς, ευτυχώς όμως δεν είχε κάτι σοβαρό. Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, όπως αποκάλυψε η ίδια με βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα social media.

«Εντόπισα ένα εξόγκωμα που είχε βγει στον λαιμό μου. Πήγα αμέσως στον γιατρό, έκανα μαγνητική τομογραφία και μου είπαν ότι επρόκειτο για βραγχιακή κύστη. Αποφάσισα να κάνω πιο λεπτομερείς εξετάσεις, μαζί και μία βιοψία. Τα αποτελέσματα όλων αυτών ήταν αρνητικά, αλλά οι γιατροί με συμβούλεψαν να αφαιρέσω την κύστη το συντομότερο δυνατό, επειδή είχε μεγαλώσει πολύ, είχε φτάσει το μέγεθος ενός μικρού γκρέιπφρουτ, και θα μπορούσε να σπάσει και να προκαλέσει μόλυνση. Οπότε την αφαίρεσα. Νιώθω ευγνώμων. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πάνω απ’ όλα είμαι υγιής», είπε η παλαίμαχη σούπερ σταρ.

Η βραγχιακή κύστη δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Αυτού του είδους οι κύστεις αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο των εκ γενετής κύστεων στον λαιμό και τυπικά εκδηλώνονται ύστερα από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ