Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να βγάλει νέο άλμπουμ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ τώρα που είναι single χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, επιδιώκει να κυκλοφορήσει ένα νέο «καυτό» single!

Στην αναζήτηση για ένα νέο τραγούδι στον απόηχο του χωρισμού της από τον Μπεν Άφλεκ, βρίσκεται η Τζένιφερ Λόπεζ. Σύμφωνα με πηγές η Λατίνα σούπερ σταρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με μεγάλους τραγουδοποιούς και ψάχνει μία μεγάλη χορευτική επιτυχία.

«Η προτεραιότητά της [από άποψη καριέρας] είναι η μουσική. Δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με αυτό εκτός και αν είναι μεγάλο, και οι κριτικοί λένε ότι είναι η παλιά Lopez. Χρειάζεται ένα μεγάλο μπαμ», λέει η πηγή στο Page Six.

Η 55χρονη σταρ δεν ψάχνει μόνο για ένα τραγούδι αλλά θέλει να κυκλοφορήσει ολόκληρο άλμπουμ. «Θέλει να έχει επιτυχίες και να βγάλει ένα νέο άλμπουμ», συνεχίζει η πηγή. 

Το τελευταίο άλμπουμ της JLO με τίτλο «This Is Me… Now», εμπνευσμένο από τη σχέση της με τον πρώην της, Ben Affleck, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το top 20, κάνοντας το ντεμπούτο του στο νούμερο 38 του Billboard Top 200.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν αν θα κάνω ποτέ άλλο άλμπουμ μετά από αυτό», είχε πει η ίδια η Λόπεζ μετά το «This Is Me… Now». «Μην πείτε στον Benny [Medina, τον επί μακρόν μάνατζέρ της] ότι αυτό σκέφτομαι αλλά αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου άλμπουμ».

«Είχε τεράστιες επιτυχίες και δεν μπορεί να δεχτεί ότι το τελευταίο άλμπουμ είναι το τέλος της μουσικής της καριέρας», λέει η πηγή. «Θέλει να ξεπλύνει τη βρώμα του «This is Me Now»».

Το άλμπουμ απέσπασε μικτές κριτικές από κριτικούς. Το έργο κυκλοφόρησε επίσης με ένα ντοκιμαντέρ της Amazon , εμπνευσμένο από τη σχέση της με τον Affleck.

To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να βγάλει νέο άλμπουμ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .