Ολοκληρώθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Αίαντα Μανθόπουλου – «Δεν το έχω δεχτεί» λέει η σύντροφός του

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου που «έφυγε» στις 17 Οκτωβρίου 2023, με το ετήσιο μνημόσυνο να γίνεται χτες Πέμπτη, στην Παιανία.

Δύο μνημόσυνα τελέστηκαν στη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 60 ετών αφήνοντας πίσω δύο παιδιά και μία σύντροφο. Το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο έκανε η πρώην σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου μαζί με την κόρη τους, Λύδα και τον γιο τους, Χρήστο. Η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου έκανε το δεύτερο και μίλησε σήμερα Παρασκευή (18.10.2024) στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου με δυσκολία, με την απουσία του αλλά και με την παρουσία του. Ναι, μεν δε μπορώ να τον δω αλλά τον νιώθω. Έρχομαι τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο μέρα παρά μέρα, κάθομαι και του μιλάω, επικοινωνούμε. Τού εύχομαι να είναι καλά εκεί που είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε και για το άλλο μνημόσυνο που έγινε από τη μητέρα των παιδιών του και τα παιδιά του. «Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω. Είναι οι συγκεκριμένοι οι λόγοι. Δε νιώθω πληγωμένη, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν κατανοητά. Και μέχρι να γίνουν, είναι καλύτερο να μην ανταλλάσσουμε δυσάρεστες κουβέντες».

«Δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου, ελπίζω όμως να το κάνω και το εύχομαι. Ξέρω ότι είναι κοντά μου και με στηρίζει και δε φοβάμαι. Θα τα καταφέρω, θα ισορροπήσω. Κατέρρευσα γιατί ο θάνατος του Αίαντα ήταν κάτι μη αναμενόμενο, πολύ ξαφνικό κι ακόμα δεν το έχω δεχτεί» κατέληξε.

To άρθρο Ολοκληρώθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Αίαντα Μανθόπουλου – «Δεν το έχω δεχτεί» λέει η σύντροφός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .