Το εντυπωσιακό buzzer beater τρίποντο του Εβάν Φουρνιέ στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός αν και ηττήθηκε στην Πόλη από την Αναντολού Εφές έδειξε πως αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στην επίθεση, κυρίως λόγω της αγωνιστικής ανόδου παικτών κομβικών για αυτόν.

Ο Εβάν Φουρνιέ παρά το γεγονός πως έκανε δύο κρίσιμα λάθη, πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα δείχνοντας χαρακτηριστικά τι μέγεθος είναι σαν παίκτης εκτελεστικά.

Το απίθανο τρίποντο

He is warming up#OlympiacosBC pic.twitter.com/dlogjseI5x

— Karaflodaimonas (@Karaflademon) October 18, 2024

Μάλιστα υπάρχει και μια χαρακτηριστική φάση στο παιχνίδι, στο τέλος της τρίτης περιόδου που βάζει ένα αδιανόητο buzzer beater τρίποντο υπό την πίεση του Μπομπουά, κάνοντας σε εκείνο το σημείο το 65-70 για τον Ολυμπιακό.

Ο κορυφαίος έγινε… μοιραίος

Ο Ολυμπιακός είχε σε καταπληκτική μέρα των Φουρνιέ, ειδικά στην τρίτη περίοδο, σκόραρε το ένα καλάθι μετά το άλλο, όμως ήταν και αυτός που στο φινάλε του ματς είχε δύο κομβικά λάθη και ένα χαμένο τρίποντο για να κρίνει εν πολλοίς και την αναμέτρηση, όπως και ο ίδιος ο Γάλλος είπε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο σταρ των Πειραιωτών ολοκλήρωσε με 20 πόντους το ματς, ενώ από κοντά ήταν ξανά ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος είχε 17 πόντους, αλλά και εκείνος είχε ένα σημαντικό λάθος στις τελευταίες επιθέσεις, καθώς γλίστρησε στο παρκέ και έδωσε την μπάλα στην Εφές για τρίτη φορά χωρίς να καταφέρουν οι παίκτες του Μπαρτζώκα να ολοκληρώσουν επίθεση.