Νίκη Παλληκαράκη: Θεωρούν ότι αν μία γυναίκα είναι μόνη της, θέλει παρέα

«Θα μπορούσα να πάω διακοπές μόνη μου. Δεν το έχω κάνει νεότερη γιατί συνειδητοποιούσα ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε ότι αφού είσαι μόνη σου, θες παρέα» δήλωσε η Νίκη Παλληκαράκη.

Τη Νίκη Παλληκαράκη υποδέχθηκε η Αθηναΐδα Νέγκα στο Καλύτερα Αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ανάγκη της να είναι μόνη της κάποιες ώρες της ημέρας κι ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό όταν επιλέξει να βγει έξω.

«Αν με δεις με την παρέα, θα δεις έναν καραγκιόζη που λέει και μιλάει, αλλά έχω καταλήξει ότι έχω ανάγκη κάποιες ώρες του 24ωρου την απόλυτη μοναχικότητα. Όταν δεν έχω δουλειά, μπορώ να κάτσω όλη τη μέρα» δήλωσε η Νίκη Παλληκαράκη.

«Θα μπορούσα να πάω διακοπές μόνη μου. Δεν το έχω κάνει νεότερη γιατί συνειδητοποιούσα ότι πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε ότι αφού είσαι μόνη σου, θες παρέα.

Και να φάω έξω… πάντα είχα σε ετοιμότητα ένα βιβλίο ή το κινητό γιατί θεωρούν ότι αν μία γυναίκα είναι μόνη της, μήπως θέλει παρέα; Σου λένε: περιμένετε παρέα; Ίσως αυτό συνέβαινε πιο παλιά» πρόσθεσε η Νίκη Παλληκαράκη.

To άρθρο Νίκη Παλληκαράκη: Θεωρούν ότι αν μία γυναίκα είναι μόνη της, θέλει παρέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .