Χάρης Δούκας – Όλα έτοιμα για τον γάμο του με την Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας αλλά και η μέλλουσα σύζυγός του, Γεωργία Πολυτάνου, αφού απόψε ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης.

Περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος της Αθήνας, αποκάλυψε στον αέρα του mega ότι θα παντρευτεί την αγαπημένη του Γεωργία με παππά και με κουμπάρο.

Οι κουμπάροι

Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι τρεις, μια στενή φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου και δυο φίλοι του δημάρχου Αθηναίων, με τους καλεσμένους να φτάνουν τους 1100.

«Να ζήσουν τα παιδιά! Και να είναι χαρούμενα!», δήλωσε ο Εμμανουήλ Πολυτάνος, αδερφός της νύφης.

Όλο το ΠΑΣΟΚ στο χαρμόσυνο γεγονός

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει καλέσει όλη τη Χαριλάου Τρικούπη και το ευχάριστο γεγονός έρχεται να σπάσει τον πάγο που δημιουργήθηκε κατά την εσωκομματική διαδικασία των εκλογών.

Προσκλητήριο έχουν λάβει όλοι οι συνυποψήφιοι του Χάρη Δούκα στην κούρσα για την ηγεσία, αλλά και πλήθος βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, να παρευρίσκεται στο μυστήριο.

«Με έχουνε καλέσει, αφού θα γίνει στην πόλη των Θηβών ο γάμος, με κάλεσαν και θα είμαι. Έμαθα ότι έχουν καλέσει και τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο. Είναι Θηβαία, και είναι πολύ καλή οικογένεια και πολύ καλή κοπέλα και επιστήμων, νομίζω διεθνολόγος και ερχόταν στην εκκλησία η οικογένειά της. Με πολλή χαρά θα προσευχηθούμε και θα ευχηθούμε για την ευτυχία τους και την πορεία τους», δήλωσε ο μητροπολίτης Θηβών, Λιβαδειάς & Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος.

Παντρεύονται μετά από 2 χρόνια σχέσης

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, αναφέρουν πως παρότι οι προετοιμασίες του γάμου, συνέπεσαν χρονικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν επηρέασε το ζευγάρι με τους δυο τους να δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μετά το μυστήριο ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου θα παραθέσει δεξίωση με μπουφέ σε κτήμα στις Αφίδνες.