Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός επιχειρηματίας – Έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο η είδηση του θανάτου 37χρονου επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης ιδιαίτερα γνωστού στην περιοχή. Ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό 2ας Νοεμβρίου.

Είχε ανοίξει δικό του beach bar πριν λίγους μήνες

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης πριν από λίγους μήνες είχε ανοίξει το δικό του beach bar στο Νότιο Πήλιο, ενώ επί σειρά ετών εργαζόταν σε καφέ και μπαρ της πόλης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες θανάτου του 37χρονου εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ στο διαμέρισμα πήγε και η σήμανση.

Εντοπίστηκε νεκρός το πρωί

Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό ένοικος της πολυκατοικίας, στις 08:00 το πρωί και έντρομη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Εικάζεται ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε στο κενό ξημερώματα Σαββάτου και εντοπίστηκε αρκετές ώρες μετά.

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν ο 37χρονος ήταν μόνος του ή όχι στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το gegonota.news ο 37χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν μόνος χθες το βράδυ στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου όταν έπεσε από τον 4ο όροφο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ωστόσο το thenewspaper.gr σημειώνει ότι διαμέρισμα βρισκόταν η φίλη του 37χρονου όταν αυτός έπεσε στο κενό και μάλιστα κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη Λάρισα.