O Γιάννης Ζήσης ψηφίστηκε από τους… διαιτητές καλύτερος διαιτητής στη Βικτώρια!

Απαλλαγμένοι από το άγχος των αγώνων και την πίεση που δέχονται καθόλα την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, οι διαιτητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Βικτώριας, μαζεύτηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Μελβούρνης, προκειμένου να γιορτάσουν την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των καθιερωμένων πια, βραβεία διαιτητών.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Georgia Rajic, ενώ το παρών έδωσε και ο CEO της Football Victoria, Χρήστος Πεχλιβάνης.

Στην λίστα τον νικητών βρήκαμε και ένα από του καλύτερους ντόπιους διαιτητές, τον «δικό» μας, Γιάννη Ζήση.

Ο ταλαντούχος διαιτητής αναδείχτηκε από του συναδέλφους τους, ως ο κορυφαίος ρέφερι της σεζόν για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Εμείς ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Ζήση προκειμένου να του αποσπάσουμε μια δήλωση σχετικά με την βράβευση του.

« Το να σε αναγνωρίζουν και να σε ψηφίζουν οι συνάδελφοι σου ως τον καλύτερο είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι κάτι πολύ συγκινητικό και τιμητικό για μένα που ταυτόχρονα με γεμίζει χαρά και ευθύνες για το μέλλον σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και ελκυστικό πρωτάθλημα που συμμετέχω (NPLM) Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του ποδοσφαίρου τις πολιτείας. Ποδοσφαιριστές Προπονητές φιλάθλους δημοσιογράφους μα κυρίως τους συναδέλφους μου διαιτητές που με βοήθησαν να κατακτήσω αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δουλεύουνε σκληρά και ομαδικά για ένα ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Βικτώρια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την συμπαράσταση και την στήριξη στις καλές και δύσκολες στιγμές τις χρονιάς» είπε στο “Νέο Κόσμο”.

Από την λίστα των βραβευμένων ξεχωρίσαμε ακόμα μερικά ονόματα.

Η Μαρία Πατρίκη αναδείχθηκε η κορυφαία διαιτητής Futsal. O Ντάνιελ Παπαδάκης παρέλαβε το ειδικό βραβείο του τοπικού ήρωα για την συνεισφορά του στην κοινότητα των διαιτητών αλλά και την θετική ενέργεια που προσφέρει απλόχερα στους συναδέλφους του, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Το μεγάλο βραβείο, του καλύτερου άνδρα διαιτητή της χρονιάς πήγε στον Μάικ Μαμμή. Ο έμπειρος ρέφερι έκανε μια καταπληκτική σεζόν, σφυρίζοντας κάποια απαιτητικά ματς με ιδιαίτερη επιτυχία.

Τέλος, το βραβείο της καλύτερης βοηθού διαιτητή πήγε στη Νικολέτα Σωτηροπούλου.

The post O Γιάννης Ζήσης ψηφίστηκε από τους… διαιτητές καλύτερος διαιτητής στη Βικτώρια! appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.