«Κοιμηθήκαμε…» – Το σχόλιο του Μεντιλίμπαρ μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό με γκολ των Τσικίνιο και Ελ Κααμπί, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Όζμπολτ και Γιαννιώτα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του ξεκίνησαν καλά, αλλά μετά το 2-0 κοιμήθηκαν!

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά κοιμηθήκαμε. Επαναπαυτήκαμε. Νομίζαμε πως έχει τελειώσει το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά κοιμηθήκαμε. Μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ νωρίτερα. Επαναπαυτήκαμε. Πιέζαμε αλλά σταματήσαμε, νομίζαμε πως έχει τελειώσει το ματς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά είναι δύσκολο να ξανά ξεκινήσεις από το μηδέν. Δεν εχει να κάνει με την ενέργεια. Από το 20ο λεπτό να αμυνόμαστε είναι κάτι που δεν εξηγείται. Δικό μου φταίξιμο και των παικτών. Δεν τους εξήγησα καλά πως πρέπει να παίξουν και λάθος των παικτών που νόμιζαν πως έχει τελειώσει το ματς».

Παπαδόπουλος: «Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες»

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση τονίζοντας πως έδωσαν την ψυχή τους, ενώ επισήμανε ότι με πάθος και τακτική οι Βοιωτοί μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Η αλήθεια είναι πως η δουλειά μας από την αρχή ήταν καλή. Χάναμε ματς στο τέλος, χάναμε πέναλτι. Ήταν δύσκολο, πόσο μάλλον όταν χάνεις με 2-0. Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες, είχαμε άριστη τακτική. Θέλω να περάσω την πίστη, μπορούμε με το πάθος μας να πάρουμε αποτελέσματα. Σήμερα το κάναμε. Αυτό που μετρά είναι να χαρούμε αυτή τη μέρα. Από αύριο πρέπει να δούμε το επόμενο ματς, χωρίς να θέλω να βάλω άγχος στην ομάδα, θα είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας».