Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά Ρουβά και Αργυρού: «Το Ηρώδειο δεν είναι μπουζούκια, έλεος»

O Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εστίασε στους καλλιτέχνες που κάνουν συναυλίες τα τελευταία χρόνια στο Ηρώδειο.

Αιχμηρός κατά των λαϊκών και pop καλλιτεχνών που τραγουδούν το τελευταίο διάστημα στο Ηρώδειο εμφανίστηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός καταφέρθηκε, μεταξύ άλλων, εναντίον του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Δεν μπορώ να θυμάμαι την τιτανοτεράστια ερμηνεύτρια, Βίκυ Μοσχολιού, με ένα από τα σπουδαιότερα ρεπερτόρια, που πέθανε με αυτό το παράπονο, ότι δεν της δόθηκε ποτέ το Ηρώδειο. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην έχει δοθεί το Ηρώδειο στη Βίκυ Μοσχολιού και να δίνεται αφειδώς στις Μέλισσες, στον Αργυρό, στον Ρουβά και για να χορεύει ζεϊμπέκικο ο Γκλέτσος», σχολιάζει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Αν ένας καλλιτέχνης πηγαίνει στο Ηρώδειο για να δημιουργήσει μία συνθήκη ίδια με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει, τότε για ποιον λόγο πηγαίνει στο Ηρώδειο;», επισημαίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Στο Ηρώδειο πας να κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν γίνεται να πηγαίνεις και να κάνεις αυτό το πράγμα με τα μπουζούκια! Δεν είναι μπουζούκια το Ηρώδειο, έλεος!», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά Ρουβά και Αργυρού: «Το Ηρώδειο δεν είναι μπουζούκια, έλεος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .