‘Εκπληξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κλέλια Χαρίση

Η Κλέλια Χαρίση, παραγωγός-παρουσιάστρια της δίγλωσσης ταξιδιωτικής εκπομπής «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» η οποία προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στο STAR CHANNEL και στην Ομογένεια (μεταξύ άλλων και στην Αυστραλία μέσω “Νέου Κόσμου”) ποιήτρια και Κεντρική Πρέσβειρα της Πανελλαδικής Εκστρατείας «ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες Με τη Ζήνα την Παρασκευή 18/10.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, αναφερόμενη στη δεκαετή φιλία και συνοδοιπορία τους, της επιφύλαξε ως έκπληξη ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στην επαγγελματική της πορεία και καριέρα.

Aπο τις συναυλίες στις οποίες συμμετέχει ως ποιήτρια και αφηγήτρια στο πλευρό του μεγάλου μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και απο την καλλιτεχνική και κοινωνική της πορεία, προβάλλονται στο βίντεο-έκπληξη που ακολουθεί:

Σύμφωνα με την Κλέλια Χαρίση, η Ζήνα Κουτσελίνη -ένας άνθρωπος με σπουδαία τηλεοπτική κρίση και εμπειρία, ανήκει σε αυτούς που απο την πρώτη στιγμή πίστεψαν σε αυτήν στηρίζοντας τη δημοσιογραφική και καλλιτεχνική της σταδιοδρομία.

Στο πλατό της εκπομπής, φιλοξενήθηκαν επίσης η ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια Βέρα Αθανασίου και ο ποινικολόγος Μανώλης Αναστασάκης.

The post ‘Εκπληξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κλέλια Χαρίση appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.