Οι μαθητές του Alphington Grammar School αποχαιρέτησαν τη σχολική τους ζωή σε μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη

Καθώς οι μαθητές σε όλη τη Βικτώρια ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το σχολείο αφού ολοκληρώσουν τις τελικές τους εξετάσεις, τα σχολεία έχουν αρχίσει το ένα μετά το άλλο να γιορτάζουν την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Οι μαθητές του Alphington Grammar School τίμησαν τη λήξη των σχολικών τους χρόνων, μαζί με τις οικογένειές τους, σε ένα επίσημο δείπνο στο Leonda by the Yarra.

Η βραδιά χάρισε αξέχαστες στιγμές σε όλους, ιδιαίτερα στους τελειόφοιτους, οι οποίοι εξήραν τους Σχολάρχες τους, Αναστασία Φωκιανού και Παντελή Σαρή, τον Σχολικό τους Υπαρχηγό, Blake Taylor, τη Βαλεντικτοριανή τους, Τζούντι Σαλλάμ, καθώς και τα επιτεύγματα ολόκληρης της Τάξης του 2024.

Οι μαθητές φρόντισαν επίσης να αναδείξουν τη στήριξη που έλαβαν από τους δασκάλους και τα μέλη των οικογενειών τους, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες τη βραδιά.

H Διευθύντρια Δρ. Βίβιαν Νίκου και ο Πρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου, κ. Μιχαήλ Καραμήτος

Στους μαθητές και στις οικογένειές τους μίλησαν επίσης η Διευθύντρια Δρ. Βίβιαν Νίκου και ο Πρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου, κ. Μιχαήλ Καραμήτος, και παρουσίασαν ένα βίντεο που συνέταξε η Τάξη του 2024 αναπολώντας τον χρόνο που ήταν μαζί.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με νόστιμο φαγητό και πολύ χορό, υπό τη μουσική του DJ Thomas Nico, συνοδευόμενου από τον μαθητή του Alphington Grammar Δημήτρη Φωκιανό, ο οποίος έπαιζε μπουζούκι.

Ακολούθησε ένα εορταστικό πρωινό την επόμενη μέρα, με δραστηριότητες καραόκε και θεματικού πάρκου που οργανώθηκαν από τους ηγέτες των μαθητών.

Η Διευθύντρια του Alphington Grammar Δρ. Βίβιαν Νίκου αποκάλυψε ότι η βραδιά ήταν το αποκορύφωμα «πολλών χρόνων επιμονής, ανάπτυξης και δια βίου φιλιών που σφυρηλατήθηκαν στη διάρκεια της σχολικής ζωής».

«Παρατηρούμε με περηφάνια τους μαθητές μας να γιορτάζουν με τέτοιο σεβασμό, χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να σηματοδοτήσουν το τέλος αυτής της φάσης της ζωής τους» είπε γεμάτη υπερηφάνεια για τους μαθητές του σχολείου.

The post Οι μαθητές του Alphington Grammar School αποχαιρέτησαν τη σχολική τους ζωή σε μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.