Ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ναυπάκτιων Μελβούρνης

Ο Σύλλογος Ναυπάκτιων Μελβούρνης πραγματοποίησε τον Ετήσιο Χορό του, προσελκύοντας περίπου 100 άτομα όλων των ηλικιών σε μια εκδήλωση διανθισμένη με ελληνικές παραδόσεις, μουσική και χορό, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Συλλόγου στο Heatherton.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος λίγες ημέρες πριν από την εορτή του Πολιούχου της Ναυπάκτου, Αγίου Δημητρίου, που γιορτάζεται στις 26 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ζώης, δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ότι «όλοι όσοι παραβρέθηκαν [στην εκδήλωση], πέρασαν υπέροχα», ενώ εξήγησε ότι ο Χορός πραγματοποιήθηκε φέτος Κυριακή απόγευμα, αντί για Σάββατο ως είθισται, «για να εξυπηρετηθούν τα γηραιότερα μέλη του Συλλόγου».

Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο του Συλλόγου και της Κηδεμονικής Επιτροπής στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου Ναυπάκτιων Μελβούρνης

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακή μουσική και χορό καθώς και ελληνικές αυθεντικές γεύσεις.

«Ακόμα και άτομα 80-85 ετών σηκώθηκαν και χόρεψαν», δήλωσε ο κ. Ζώης, αποδεικνύοντας ότι η διασκέδαση δεν «γνωρίζει» ηλικία.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στο «πόσο υπέροχο είναι το γεγονός ότι τα μέλη της νεότερης γενιάς της Κηδεμονικής Επιτροπής του Συλλόγου συνεργάζονται πολύ καλά με τους παλαιότερους της Επιτροπής».

The post Ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Ναυπάκτιων Μελβούρνης appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.